Promenadigalleria avoinna: ti-pe 10-18, la 10-15 ja su 13-18

Myymälä ja kehystämö avoinna: ti-pe 10-18 ja la 10-15

Vaiveronkatu 10, 05900 Hyvinkää, p.[019] 419 841
hyvinkaantaiteilijaseura[a]gmail.com

 

 

 

PROMENADIGALLERIAN NÄYTTELYHAKU

   
    NYT HAUSSA KEVÄT 2019! 

KEVÄT 2019 NÄYTTELYHAKU PROMENADIGALLERIAAN Promenadigalleria on Hyvinkään Taiteilijaseuran galleria, joka sijaitsee noin kilometrin päässä Hyvinkään rautatieasemasta. Rakennus on kaksikerroksinen puutalo 1800-luvulta. Näyttelytilaa galleriassa on n. 84m². Pohjapiirros ja kuvia tilasta löytyy alempaa "Galleriatilan esittely" -linkistä.

Kevät 2019 näyttelyajat ovat nyt haussa. Vapaamuotoiset hakemukset liitteineen näyttelysuunnitelma, viisi hyvälaatuista teoskuvaa ja ansioluettelo tulee toimittaa 30.4.2018 mennessä (postileima riittää) osoitteeseen: Hyvinkään Taiteilijaseura / näyttelytoimikunta, Vaiveronkatu 10, 05900 Hyvinkää.

Hakemuksen liitteineen voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen: vaiveronkatu10@gmail.com.

Näyttelyn kesto on kolme viikkoa ja näyttelymaksu Hyvinkään Taiteilijaseuran jäseniltä 235 €/kerros ja muilta 370 €/kerros. Muista merkitä hakemukseesi, haetko näyttelyaikaa yhteen vai kahteen kerrokseen. Näyttelyn järjestäjän tulee huolehtia näyttelyvalvonnasta sunnuntaisin. Juhlapyhinä galleria on suljettu. Muina aikoina valvonnasta vastaa Hyvinkään Taiteilijaseura.  

GALLERIATILAN ESITTELY >>

 

   

 

 

-----

Vapaamuotoiset hakemukset liitteineen (näyttelysuunnitelma, enintään viisi hyvälaatuista teoskuvaa ja ansioluettelo) tulee toimittaa Promenadigalleriaan mennessä (postileima riittää).

Hakemukset toimitetaan osoitteeseen:

HYVINKÄÄN TAITEILIJASEURA /
NÄYTTELYTOIMIKUNTA
VAIVERONKATU 10
05900 HYVINKÄÄ

Hakemuksen liitteineen voi lähettää myös sähköisesti osoitteeseen vaiveronkatu10[a]gmail.com

Näyttelyn kesto on kolme viikkoa (avajaiset perjantaisin klo 18-20). Gallerian näyttelymaksu on Hyvinkään Taiteilijaseuran jäseniltä 235 € ja muilta 360 € /kerros. Muista merkitä hakemukseesi, haetko näyttelyaikaa yhteen vai kahteen kerrokseen.

Näyttelyn järjestäjän tulee huolehtia näyttelyvalvonnasta sunnuntaisin ja juhlapyhinä. Hyvinkään Taiteilijaseuralta voi pyytää sunnuntaivalvonnan maksua vastaan. Muina Promenadigallerian aukioloaikoina valvonnasta huolehtii Hyvinkään Taiteilijaseura.

Jäikö jokin asia epäselväksi? Laita meille sähköpostia tai soita toimistolle.
 
 
------